na vrh

Poročanje o trajnostnem razvoju in poslovanju: transparentnost gradi zaupanje

Naša poročila o trajnostnem razvoju in poslovanju navajajo izčrpne podatke o naši uspešnosti v smislu družbenih in ekoloških vidikov področja. Strankam, zaposlenim, dobaviteljem in drugim deležnikom to omogoča vpogled v vplive poslovnih dejavnosti Skupine Interseroh na naše skupnosti in okolje.

Zero waste rešitve – nova revija Skupine Interseroh o trajnostnem razvoju in poslovanju

V reviji Skupine Interseroh o trajnostnem razvoju "zero waste solutions" (angleška različica), ponujamo pregled svojih dosežkov na področju trajnostnega razvoja in poslovanja v zadnjih 12 mesecih. Naše zgodbe vam nudijo poglobljen pogled v delovanje podjetja, razkrivajo, kako sklepamo partnerstva s svojimi strankami s ciljem zapiranja krogov surovin in kako neprestano delamo, da bi Skupino Interseroh čim bolj usmerili v trajnostno delovanje.

Trajnostno poslovanje s certifikatom: indeks GRI

Skupina Interseroh svoja poročila o trajnostnem razvoju in poslovanju oblikuje skladno z najnovejšimi standardi, ki jih objavlja neprofitna organizacija Global Reporting Initiative (GRI). Kot dopolnitev poročil, skladno s standardi GRI, smo najeli tudi finančnega revizorja, ki je pregledal posamezne vsebinske postavke. Povzetek vseh revidiranih vsebinskih postavk najdete v indeksu GRI in certifikatu revizorja. Vse naše druge dokumente, ki se nanašajo na poročanje o trajnostnem razvoju in poslovanju, vključno z izčrpnim poročilom GRI za leto 2014 ter s starejšimi poročili, z novicami o trajnostnem razvoju in poslovanju Skupine Interseroh, lahko brezplačno prenesete z našega spletnega mesta v rubriki za prenos dokumentov.