na vrh

Poročilo o trajnostnem razvoju 2018

V poročilu o trajnostnem razvoju za leto 2018 Interseroh že četrto leto zapored prikazuje svoje družbene in okoljske dosežke. Interseroh s tem strankam, zaposlenim, dobaviteljem in širši javnosti kaže, katerim vrednotam sledi pri svojem poslovanju, katere vplive ima njegova dejavnost na družbo in okolje in katere napredke je dosegel v luči trajnosti.

Predstavljeni kazalniki in informacije se nanašajo (v kolikor ni drugače navedeno) na poslovni poti leta 2017 in 2018. V celotnem poročilu se uporablja moški spol, pri čemer pa se nanaša besedilo na oba spola.

To trajnostno poročilo je bilo izdelano skladno s standardom GRI – osnovna opcija (Global Reporting Initiative 2016). Interseroh je poročilo dal na razpolago na spletu kot trajnostno bilanco, ki v pregledni obliki sistematično prikazuje vse vidike in kazalnike, ki jih je podjetje definiralo za bistvene.

Prenos Poročila o trajnostnem razvoju 2018

Dodatno je mogoče prenesti celotno poročila v PDF obliki, ki omogoča pregled vseh naših trajnostnih dosežkov in napredka.

» Več informacij

Prenos Revije o trajnostnem razvoju

Interseroh je tudi letos objavil novo izdajo revije o trajnostnem razvoju, ki nudi vpogled v procese nastajanja razlinih rešitev za stranke in prikazuje kako se v našem podjetju spodbuja trajnostni razvoj.

» Več informacij