na vrh

Svetovanje na področju ravnanja z odpadki v tujini

Ali je vaše podjetje usmerjeno v izvoz in prodajo izdelkov v tujini? Ali poznate vaše zakonodajne obveznosti s področja ravnanja z odpadnimi produkti, ki jih prodajate v tujini?

Potrudili se bomo, da vam zagotovimo vse potrebne informacije glede okoljske zakonodaje v tujini

Veliko družb ima zapletene mednarodne prodajne mreže. Obvladovanje zakonodaje o embalaži po vseh mrežah in prek državnih meja je velik izziv, saj vsaka država posebej prilagaja direktive trgu. Vsak zakon ima različne stopnje strogosti, pogosto pa se družbe, ki poslujejo v državah z manj razvitimi sistemi, ne zavedajo, da morajo zagotoviti skladnost s predpisi.

Kombinacija teh dejavnikov lahko pripelje do neizpolnjevanja zahtev zakonodaje in posledično znatnih stroškov, kazni ali celo zapornih kazni.

Družba Interseroh je del mednarodnega koncerna ALBA Group, zato odlično poznamo tudi zakonodajo na področju odpadnih produktov v tujini. Za vas smo pripravili ključne informacije na področju zakonodaje o ravnanju z odpadnimi produkti v 28 evropskih državah v Kanadi in Turčiji.

Nudimo svetovanje in pomoč pri izvajanju vseh obveznosti ravnanja z odpadno embalažo na območju Avstrije, Italije in Nemčije skladno z aktualno zakonodajo v posamezni državi. Za ravnanje z odpadno embalažo v drugih državah nam pošljite povpraševanje.

Potrebujete več informacij?

Kontaktirajte nas:

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka, med 8. in 16. uro


Interseroh d.o.o.