na vrh

Podjetje

O nas

Že od leta 1991 zapiramo kroge, preprečujemo nastajanje odpadnih materialov, ohranjamo naravne vire ter razvijamo prilagojene in integrirane okoljske storitve za poslovne partnerje iz vseh industrijskih sektorjev.

Več o tem

Interseroh – družba Skupine ALBA

Interseroh je del Skupine ALBA, ponudnika recikliranja in okoljskih storitev s sedežem v Berlinu. Dr. Axel Schweitzer, eden od izvršnih direktorjev družbe in družinskega podjetja, je tudi vodja administrativnega odbora družbe Interseroh.

Več o tem

Vodstvo podjetja Interseroh v Sloveniji: Odgovornost do strank, zaposlenih in okolja

Močna vodstvena ekipa podjetja Interseroh v Sloveniji zastopa trajnostne odločitve in strategijo, odgovorno vodenje podjetja in odprto korporativno kulturo.

Več o tem

Naše podružnice in lokacije – visoko učinkovita mreža

Interseroh ponuja trajnostne in integrirane okoljske rešitve v Nemčiji in na številnih drugih lokacijah v Evropi. Kot del Skupine ALBA, mednarodnega ponudnika storitev recikliranja in dobavitelja surovin, poslujemo v segmentu storitev, kar vključuje storitve razvrščanja in rešitve obratov. Tukaj si lahko ogledate vse lokacije.

Več o tem

Zaposlovanje v podjetju Interseroh d.o.o.

Kdor želi našo vizijo o prihodnosti brez odpadkov spremeniti v svoj karierni cilj in postati del zgodbe, je dobrodošel. Karierne priložnosti pri Interserohu so tako raznolike, kot ponudba reciklažnih in okolijskih storitev.

Več o tem