na vrh
TOM-a ahko opremite z vašim logotipom, sloganom, ali nalepkami za oglaševanje

TOM-a ahko opremite z vašim logotipom, sloganom, ali nalepkami za oglaševanje

Primer postavitve pametnega koša TOM

Primer postavitve pametnega koša TOM

Pametni koš TOM v Planetu Tuš Celje

Pametni koš TOM v Planetu Tuš Celje

SPOZNAJTE PAMETNI KOŠ ZA ODPADKE TOM

Na slovensko tržišče je prišla nova, revolucionarna rešitev za stiskanje odpadkov na javnih prostorih in mestih, kjer se zadržuje veliko ljudi. Spoznajte novi večnamenski koš TOM, ki predstavlja odlično rešitev za pretočne lokacije, kot so restavracije, kavarne in bari, lokali s hitro prehrano, letališča, avtobusne in železniške postaje, bolnišnice, tematski parki, nakupovalna središča in tržnice.

Prednosti pametnega koša TOM:

1. VARČEN S PROSTOROM

Po velikosti ne presega standardnih košev, a sprejme do sedemkrat več odpadkov. Nudi različni možnosti montaže: (1) prostostoječ, ali (2) vgrajen v steno. Po želji ga lahko opremite z vašim logotipom, sloganom, ali nalepkami za oglaševanje.

2. VARČEN Z ENERGIJO aktivira se le, ko se mu približate. Takrat se samodejno odpre, da vanj lahko odvržete odpadke, ne da bi se dotaknili lopute, kar prispeva k ohranjanju higiene ter k urejeni in estetski okolici. Ko zazna neaktivnost, vklopi program za stiskanje odpadkov.

3. VARČEN S ČASOM

Z vami komunicira preko LED osvetlitve, ki kaže njegovo napolnjenost, ko pa je pripravljen na praznjenje vas obvesti preko SMS sporočila ali e-pošte. Pogostost praznjenja se bo tako zmanjšala za 50 odstotkov, vaši zaposleni pa bodo imeli čas za ostale opravke.

Prvi pametni koš Tom že testiramo v Planetu Tuš Celje. Preizkušajo ga tako zaposleni, kot tudi obiskovalci trgovine. Obiskali smo ga in ugotovili, da se na novem delovnem mestu prav dobro počuti, kar vidite tudi na fotografiji levo. Komaj čakamo, da nam uporabniki sporočijo povratne informacije o njegovi uporabnosti.

Želite izvedeti več o pametnem košu Tom? Preberite si tukaj ali si oglejte video.

Vas zanima nakup pametnega koša Toma? Oglasite se v naši spletni trgovini.

Želite informacije iz prve roke? Na voljo vam je sodelavec g. Sebastjan Lipovšek, na naslovu: sebastjan.lipovsek@interseroh.com

Nazaj