na vrh

Pametni koš TOM uporabljajo v čajni kuhinji poslovalnice TUŠ

Novost v Interserohovi spletni trgovini je pametni koš TOM podjetja Orwak®. Ker zelo učinkovito zmanjšuje volumen odpadkov, predstavlja odlično rešitev za pretočne lokacije, kot so restavracije, kavarne in bari, lokali s hitro prehrano in nakupovalna središča.

Prednosti TOMa so prepoznali tudi v poslovalnici Planet TUŠ v Celju, kjer svoje aktivnosti usmerjajo v trajnostno ravnanje z naravnimi viri ter v učinkovito ločevanje in zmanjševanje količine odpadkov. Pri udejanjanju strategije tesno sodelujejo tudi z družbo Interseroh, ki jim je v uporabo namenila pametni koš za stiskanje odpadkov TOM.

Koš TOM je v Planetu TUŠ naletel na pozitiven odziv zaposlenih: »Tom stoji v čajni kuhinji, kjer večina zaposlenih med odmorom malica in pije kavo. Nenehno smo imeli težavo z odlaganjem kavnih lončkov in težko je bilo vzdrževati red in čistočo. Razmere v kuhinji so se s Tomom spremenile na bolje že v nekaj dneh, z njim pa smo zadovoljni vsi zaposleni, kot tudi vodstvo. Veseli nas, da imamo takšnega sodelavca, ki je vedno pripravljen na delo.«

Pametni koš TOM za stiskanje odpadkov v Planetu TUŠ uporabljajo že 10 mesecev. V tem času se je količina odpadkov zmanjšala za 50% odstotkov. »Pred uporabo Toma smo vsak dan praznili kar pet košev za odpadke, danes pa večina ostaja praznih, saj Tom poskrbi za skoraj vse odpadke,« so še dodali.

Prednosti koša TOM:

TOMova največja prednosti je, da ne presega velikosti standardnih košev, a sprejme do sedemkrat več odpadkov. Varčen je z energijo, saj svojo loputo odpre šele takrat, ko se mu približate. Njegovo samodejno delovanje prispeva k ohranjanju higieničnega in estetsko sprejemljivega okolja.

Želite izvedeti več o pametnem košu TOM? Lahko si preberete tukaj ali ogledate video.

Vas zanima nakup? Oglasite se v naši spletni trgovini.

Želite informacije iz prve roke? Z veseljem vam je na voljo sodelavec Denis Rozman na e-naslovu denis.rozman@interseroh.com.

Lep pozdrav,

Interseroh d.o.o.

Nazaj