na vrh

O nas – predstavitev Skupine Interseroh

Že od leta 1991 zapiramo kroge, preprečujemo nastajanje odpadnih materialov, ohranjamo naravne vire ter razvijamo prilagojene in integrirane okoljske storitve za poslovne partnerje iz vseh industrijskih sektorjev.

Smo pionirji na področju trajnosti: ko pride do zapiranja kroga izdelka, materialov ali logističnega kroga, je Interseroh eden od vodilnih ponudnikov storitev na trgu. S svojimi poslovnimi partnerji po vsej Evropi sodelujemo pri oblikovanju učinkovitih in celovitih rešitev ter izdelkov, katerih namen je izboljšanje trajnosti podjetja – v korist okolja, gospodarstva in celotne družbe. 

Interseroh na kratko: dejstva in podatki 

Odkar je bilo leta 1991 ustanovljeno prvo podjetje, smo v Skupini Interseroh zagotovili integrirane storitve po meri več kot 10.000 poslovnim partnerjem iz vseh industrijskih sektorjev in ustvarili letni prihodek iz prodaje v višini okoli 492 milijonov evrov (2015). Skupina zaposluje 1.646 ljudi na 31lokacijah v 8državah. Interseroh se je leta 2008 pridružil Skupini ALBA, globalnemu strokovnjaku za recikliranje in dobavitelju surovin. Skupaj se osredotočata na znanje in izkušnje s področja recikliranja za skupno vizijo prihodnosti brez odpadkov.

zaposlenih
1646

zaposlenih

milijonov evrov letne prodaje
492

milijonov evrov letne prodaje

let izkušenj
26

let izkušenj

držav
8

držav

lokacij
31

lokacij

zadovoljnih strank
10000

zadovoljnih strank

Poslovni model Skupine Interseroh stoji na štirih stebrih:

ReDuce (Zmanjševanje) – Za preprečevanje nastajanja odpadkov uporabljamo napredne večnamenske sisteme in rešitve za združevanje, ki optimizirajo logistične procese naših strank, obenem pa zmanjšujejo stroške.

ReUse (Ponovna uporaba) – Življenjsko dobo izdelkov podaljšujemo tako, da vzpostavimo učinkovite sisteme za prevzem, razvrščanje in ponovno uporabo reciklabilnih materialov.

ReCycle (Recikliranje) – Ko so možnosti za preprečevanje nastajanja odpadkov in zmanjševanje izčrpane, se osredotočimo na recikliranje. Razvijamo sodobne rešitve za upravljanje zaprtih krogov in proizvajamo visokokakovostne reciklirane materiale.

ReThink (Posvetovanje) – Posvetovanje ustvarja zaupanje. Analiziramo, ocenjujemo in optimiziramo poslovne procese naših strank, pri čemer upoštevamo obnovljivost, ne glede na to ali gre za obseg odpadkov, materialni tok ali logistične in infrastrukturne procese.

Kaj vam ponujamo

  • Okoljske rešitve po meri

  • Inovativni pristopi k recikliranju

  • Nagrajeni sekundarni surovini

  • Celovit portfelj storitev

  • Več kot 25 let izkušenj v industriji

  • Trajnostna strategija po meri